Няколко истини за продажба на апартаменти в София Кръстова вада

Продажба на апартаменти Кръстова вадаКак правилно да организирате продажба на апартаменти в София Кръстова вада

 
Когато решавате да продадете своя собствен имот, независимо дали го харесвате или не, основният ключ към успеха е компетентен брокер недвижими имоти. Но дори и в този случай той не може да направи всичко сам ─ вашата помощ също е от значение. Ако искате да разберете всички трикове за успешна продажба на апартаменти в София Кръстова вада, то си припомнете някои истини, които повечето хора забравят доста често. Средностатистическият продавач смята (при това доста погрешно), че за бърза сделка е достатъчно апартаментът да не бъде прекалено занемарен. За съжаление, няма статистически данни колко сделки са се провалили не толкова поради липса на ремонт, а заради изключително мръсни и неподдържани жилища. Представете си само колко може да спечелите, ако предложите на купувачите чист, свеж и приятен за окото апартамент.
 

Подготовка за продажба на апартаменти в София Кръстова вада

 
Всеки опитен брокер задължително ще предупреди своите клиенти, че ще се наложи малко да похарчат пари, за да подготвят имотите си за продажба. Измийте подовите настилки и стените, премахнете всички стари петна. Не оставяйте място за купувача да търси отстъпки от цената или да не се върне за втори оглед на вашия имот. Чистото жилище винаги е голям плюс, който може да монетизира вашия имот. Докато ако организирате голям или дори козметичен ремонт, това са големи разходи и никой не може да ви гарантира, че направените инвестиции ще бъдат оценени по достойнство от потенциалните купувачи.
 

Продажба на апартаменти в Кръстова вада: определяне на цена

 
Ако си мислите, че е по-удачно да завишите цената на продавания имот с идеята да правите евентуални отстъпки пред реални клиенти, ще ви кажем, че този начин никак не е за препоръчване. Представете си следната ситуация: вие завишавате цената, а брокерите или не водят клиенти при вас заради високата цена или я дават като пример на свои клиенти с уговорката, че ще им предложат подобен, но на по-ниска цена. По този начин постигате единствено застояване на вашия апартамент на пазара и липсата на реален интерес от купувачи.
 

Продажба на апартаменти в Кръстова вада ново строителство

 
Напоследък интересът към жилищата ново строителство нараства с голяма сила. Това особено се отнася за младите семейства, които купуват своя първи собствен дом. По-младото поколение купувачи предпочитат модерни и съвременни вътрешни разпределения, които старото строителство няма как да предложи. Цените на новостроящите се жилищни обекти в квартал Кръстова вада привличат със своята достъпност. При сключване на сделка на най-ранния етап от строежа може да се възползвате от преференциални цени директно от строителя. Интересувате се от продажба на апартаменти в София Кръстова вада? Посетете портала за имоти www.domaza.bg/продажба_на_апартаменти_в_софия_кръстова_вада/ и разгледайте разнообразие от оферти.
 
Подобни статии от този сайт