Най-актуалните новини за недвижими имоти вече са свързани с ръста в пазара
новини за недвижими имоти

Предлаганите напоследък новини за недвижими имоти са свързани с нови проекти

 
Стабилизирането на пазара на имоти у нас вече не е новина. Покачване на цените е трайна тенденция и нейните параметри периодично се отчитат. На дневен ред са проектите в реализация или такива, които предстои да бъдат стартирани, както и тяхното отношение към процесите в сектора на недвижими имоти.
 
Новини за недвижими имоти напоследък има във всеки голям град. Инвеститорите усещат по-голяма сигурност да разгърнат потенциала си, а предприемачите подхождат по-смело към проектите си заради по-сигурния пазар. С времето привлекателността на депозита се изгуби. Много хора вече са на мнение, че има по-сигурни начини за съхранение на парите им и ги пренасочиха към сектора с недвижими имоти като сигурно и високоликвидно вложение. В същото време покупката на жилище е дългосрочна инвестиция, застрахована максимално от инфлация и носи редица варианти за неговото оползотворяване. В същото време се усеща недостиг от нови проекти, удовлетворяващи напълно търсенето и критериите на клиентите.
В София е отчетено активизиране в търсенето на терени, като интересът е насочен към южните райони. Целта е изграждането на жилищни сгради с площ от 2000 до 7000 квадрата.
 

Има добри новини за недвижими имоти, свързани с аутсорсинг.

 
В Пловдив се очаква бум в строителството на офис площи и вълна от инвестиции от Западна Европа. Причините се крият във факта, че градът е следващата аутсорсинг дестинация в България след София и до няколко месеца врати ще отворят три от големите компании в сектора.
Що се отнася до следените в сектора на недвижими имоти новини, свързани с чуждестранни инвестиции, те са свързани основно със съседите ни. Повиши се интересът към терени, заявен от Гърция, заради по-ниската издръжка на бизнеса, а от Турция, поради членството ни в ЕС, се търсят терени, подходящи за построяването на цехове и фабрики
 
Разгледайте нашите нонвини за имоти на: http://www.domaza.bg
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт